Transport gratuit la comenzile care trec de 150 de lei

Livrare & Retururi

LivrareaLa cumparaturi de peste 150ron livrarea este gratuita prin modalitatea aleasa de dumneavoastra.Va punem la dispozitie 3 modalitati de livrare a produselor comandare pe Site :


Livrare prin curierat rapid Urgent Curier


Costul de livrare prin curierat rapid este de 20 ron tarif valabil la nivel national.  Livrarile se efectueaza de Luni pana Vineri in intervalul orar 08.00 - 17.00, si Sambata in intervalul orar 08.00 - 14.00.

Termenul de livrare este de 24-48h  din momentul in care ati fost notificat ca a fost finalizata comanda. Curierul se angajeaza sa va contacteze in prealabil prin telefon (SMS) , pentru comunicarea intervalul orar in care se va incerca livrarea comenzii la adresa. In cazul in care  nu veti  fi gasit la adresa de livrare mentionata in intervalul orar stabilit , curierul va va contacta  pentru a stabili detaliile unei noi livrari. Daca nici la a treia incercare livrarea nu va fi realizata, coletul va fi returnat  iar Comanda va fi anulata.

Dumneavoastra veti putea plasa din nou Comanda respectiva urmand sa suportati in avans costurile transportului anterior ( tur-retur ) precum si costurile unei noi livrari prin metodele comunicate de noi ( card de credit, transfer bancar, OP. ).


Livrare prin Posta Romana


Costul de livrare prin Posta Romana este de 14ron tarif valabil la nivel national. Achitarea Comenzii se face in momentul ridicarii acesteia.

Datele de livrare trebuie sa coincida cu datele din Buletin ale dumneavoastra si implicit cu cele ale persoanei care va ridica si achita Comanda.

Termenul de livrare este de 3-5 zile lucratoare din momentul in care ati fost notificat ca a fost finalizata Comanda. Cand Comanda a ajuns la Oficiul  Postal de care apartineti, va este livrat un aviz in cutia postala, din acest moment aveti la dispozitie 7 zile lucratoare pentru a achita si ridica Comanda de la Oficiul Postal respectiv. Daca in acest termen Comanda nu este ridicata aceasta va fi returnata si anulata. Pentru ca dumneavoastra sa puteti plasa din nou comanda va trebui sa suportati in avans costurile transportului anterior ( tur-retur ) precum si costurile unei noi livrari.


Livrare prin curierat rapid Prioripost


Tariful de livrare prin curier rapid Prioripost este de 16 ron valabil la nivel national. 

Termenul de livrare este de 24 - 48h din momentul in care ati fost informat de finalizarea Comenzii.

Livrarile se fac in zilele lucratoare de Luni pana Vineri in intervalul orar 09.00 - 18.00  si Sambata intre orele 09.00 - 12.00.


Exceptie de la tarifele afisate fac zonele care nu sunt in raza de acoperire,  in care se percepe o taxa suplimentara tinand cont de zona aleasa. Daca acest lucru se va intampla, te vom anunta inainte de a trimite comanda.


Tariful pentru Livrarea Internationala se calculeaza in functie de zona livrarii si va fi comunicat imediat dupa plasarea Comenzii sau ne puteti contacta pe Email sau telefonic pentru detalii si lamuriri.

In cazul in care coletele prezinta deteriorari vizibile la primire, va recomandam sa refuzati primirea acestora si sa semnaleze imediat prin Email la sales@boyuletz.ro.Orice reclamatie ulterioara cu privire la aceste aspecte nu va putea fi luata in considerare.

Daca termenele de expediere sau de livrare a Comenzii nu pot fi respectate veti fi contactat pentru a va comunica termenul estimat pentru finalizarea livrarii.In cazul in care noul termen de livrare nu va fi  acceptat de dumneavoastra, comanda se anuleaza.

Daca informatiile furnizate de dumneavoastra in legatura cu livrarea sunt incomplete sau incorecte nu putem garanta respectarea termenelor de livrare. 

Toate comenzile plasate pana in ora 13.00 sunt procesate si pleaca din sediul nostru in acceasi zi urmand ca a doua zi sa ajunga la dumneavoastra. Imediat ce comanda iese din sediul nostru veti primi un Email continand confirmarea expedierii.

Spor la cumparaturi!! :)


Retururi


Aveti dreptul sa renuntati la produsele achizitionate pe Site, fara penalitati si fara a invoca un motiv in termen de 15 zile calendaristice de la primirea produselor conform prevederilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

In cazul in care se solicita inlocuirea cu un produs mai scump  diferenta de pret va fi achitata de dumneavoastra.

In cazul in care ati primit un produs diferit fata de cel comandat  ( marime diferita, culoare diferita ) taxele de transport vor fi suportate de noi. Veti primi produsul solicitat la schimb numai dupa ce ati returnat produsul cumparat initial.

Renuntarea la cumpararea unui produs sau inlocuirea acestuia se va face in cel mult 30 de zile de la returnarea acestuia in urmatoarele conditii:

  • produsul trebuie returnat sigilat;
  • starea produselor sa fie aceeasi, sa nu fie purtate sau sa prezinte urme de uzura sau consum;
  • produsul trebuie trimis in ambalajul original, impreuna cu toate accesoriile si etichetele aferente intacte, in starea in care au fost trimise (ex : etichetele sa nu fie rupte sau taiate )
In caz contrar ne rezervam dreptul de a refuza returul sau de a percepe o taxa pentru aducerea produsului la starea de vandabilitate. Aveti dreptul sa optati o singura data pentru returnarea sau inlocuirea unui produs . Renuntarea in mod repetat  la cumparare va fi considerata abuz iar noi avem dreptul sa blocam cu efect imediat, temporar sau permanent accesul la contul implicat in abuz.

Daca nu optati pentru inlocuirea produsului si doriti returnarea banilor trimiteti-ne un Email la office@boyuletz.ro in care specificati numarul comenzii si motivul reclamatiei. Dupa ce aceasta va fi analizata veti primi banii inapoi in termen de 15 zile din momentul primirii returului. Costul returului va fi suportat de dumneavoastra.

In cazul produselor personalizate cu grafica clientului nu se va accepta returnarea produselor sau a sumei de bani aferente comenzii.


Chiar daca toate produsele noastre sunt prezentate si detaliate cat mai real posibil , pentru a fi siguri de produsul achizitionat si pentru a nu se ajunge in astfel de situatii va rugam sa consultati cu atentia atat tabelele de marimi cat si descrierea produselor puse la dispozitie pe fiecare pagina de produs.


NOTA: Definitia Consumatorului. In conformitate cu OUG 130/2000, un consumator este orice persoana fizica care achizitioneaza, utilizeaza sau consuma produse ori beneficiaza de prestarea unor servicii in afara activitatii sale profesionale, in baza unui contract incheiat cu un comerciant, in conditiile prezentei ordonante. Prin urmare, clientii persoane juridice nu beneficiaza de dreptul de denuntare unilaterala a contractului. Aceste dispozitii se aplica conform OUG 130/2000 in cazul achizitionarii de produse prin intermediul acestui Site folosind tehnicile de comunicare la distanta.
 

0231 562 276

 

Serviciul Relatii Clienti este deschis de luni pana vineri intre orele 09:00 - 18:00. Sambata intre 11:00 - 16:00.


CONTACT 

 

E-mail: office@boyuletz.ro / sales@boyuletz.ro.

Mobil: 0759 094 366 / 0749 978 659.

 

LIVRARE GRATUITA

 

La comenzile care depasesc 150 LEI ne ocupam noi de modalitatea de transport.