Transport gratuit la comenzile care trec de 150 de lei

Politica de Confidentialitate

SC.BOYULETZ SRL-D este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al A.N.S.P.D.C.P. sub numarul 31415.

Conform Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora,modificata si completata,precum si Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul Comunicatiilor Electronice,SC.BOYULETZ.SRL-D cu sediul social in Calea Nationala nr.21,et.1,Botosani avand codul de inregistrare fiscala RO 33298753 si numaul de inregistrare la Registrul Comertului J7/211/2014,are obligatia de a administra datele personale despre Dumneavoastra in conditii de siguranta si numai in scopurile declarate mai jos.

Scopurile colectarii datelor cu caracter personal:
 • procesarea comenzilor pe care le realizati si informarea privind evolutia si livrarea lor
 • participarea la eventualele concursuri organizate de Vanzator
 • personalizarea si imbunatatirea experientei pe site
 • comunicarea unor oferte,promotii sau mesaje de marketing privind activitatea Vanzatorului
 • completarea chestionarelor,sondajelor sau inscrierea la newsletter puse la dispozitie de vanzator
 • statistici necesare pentru asigurarea sigurantei site-ului si serviciilor oferite pentru a solutiona reclamatiile utilizatorilor
 • informarea utilizatorului privind situatia contului de pe www.boyuletz.ro
Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat si anume pentru a administra,a sprijini si a evolua serviciile noastre.
Necompletarea datelor personale in procesul de achizitionare al unui produs atrage dupa sine intreruperea comenzii.Ne obligam ca datele cu caracter personal colectate prin intermediul Site-ului www.boyuletz.ro sa nu fie  transferate catre nici o terta parte decat cu acordul persoanei care a transmis aceste date.
Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate catre Parchet,Politie,Instantele Judecatoresti si altor organe abilitate ale Statului in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Modalitati de colectare a datelor cu caracter personal:
 • direct de la dumneavoastra,prin completarea formularului de creare a unui cont de client si plasarea unei comenzi pe Site-ul boyuletz.ro
 • automat,in momentul accesarii Site-ului,prin cookies sau IP (Internet Protocol)

Tipuri de date colectate.

Prin accesarea Site-ului boyuletz.ro dar si prin intermediul completarii formularului de creare a unui cont si plasarea  unei comenzi Vanzatorul va colecta urmatoarele date:
 • numele complet
 • adresa de facturare
 • adresa de livrare
 • numarul de telefon la care va putem contacta
 • adresa de Email
 • istoricul produselor comandate si cautate 
Vanzatorul va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal doar pe perioada existentei contului pe Site.
De asemenea Vanzatorul poate stoca urmatoarele detalii privind vizitarea Site-ului,insa fara a se limita la trafic sau alte date de comunicatii.Prin completarea formularului privind crearea unui cont de client pe
Site, va dati consimtamantul in mod expres ca datele dumneavoastra sa intre in baza de date a Vanzatorului si sa fie prelucrate sau folosite pe viitor numai in scopurile declarate mai sus.
Putem colecta automat in scopuri administrative sau statistice informatii despre computerul dumneavoastra sau dispozitivul prin intermediul caruia accesati Site-ul fara insa a ne limita la: IP (Internet Protocol),tipul sistemului de operare folosit,tipul si versiunea browserului folosit,ora si data locala,produsele cautate si vizualizate.

Conform Legii nr.677/2001, articolul V beneficiati de urmatoarele drepturi:  de interventie asupra datelor, la informare,de a nu fi supus unei decizii individuale,de a va adresa justitiei,de acces la date. In aceeasi masura aveti dreptul sa va va opuneti in orice moment din motive intemeiate si legitime prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestora cu exceptia situatiilor prevazute de lege.Pentru exercitarea acestor drepturi trebuie sa inaintati o cere intocmita in forma scrisa,datata si semnata la sediul Vanzatorului sau sa ne trimiteti un Email la office@boyuletz.ro sau sales@boyuletz.ro.
Site-ul nostru foloseste masuri avansate de securitate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale, pierderii, dezvaluirii accesului neautorizat a informatiilor care se afla in baza de date,sistemelor de tip hack.

Este important ca dumneavoastra sa va luati toate masurile de securitate pentru a va proteja de accesul neautorizat al contului. De aceea va recomandam alegerea unei parole puternice pe care sa o tineti privata si dati intotdeauna log out dupa o sesiune pe un calculator public, de restul ne ocupam noi :)


 

0231 562 276

 

Serviciul Relatii Clienti este deschis de luni pana vineri intre orele 09:00 - 18:00. Sambata intre 11:00 - 16:00.


CONTACT 

 

E-mail: office@boyuletz.ro / sales@boyuletz.ro.

Mobil: 0759 094 366 / 0749 978 659.

 

LIVRARE GRATUITA

 

La comenzile care depasesc 150 LEI ne ocupam noi de modalitatea de transport.