Transport gratuit la comenzile care trec de 150 de lei

Termeni & Conditii

Elemente Definitorii


Magazinul online Boyuletz este administrat si detinut de catre SC.BOYULETZ .SRL-D cu sediul social in Calea Nationala nr.21,et.1,Botosani avand codul de inregistrare fiscala RO 33298753 si numarul de inregistrare la Registrul Comertului  J7/211/2014 .

In acest document urmatorii termeni vor insemna:

 • "Vanzator" : SC. BOYULETZ.SRL-D cu sediul social in Calea Nationala nr.21,et.1,Botosani cu codul de inregistrare fiscala RO 33298753 si nr. de inregistrare la Registrul Comertului J7/211/2014;
 • "Cumparator": reprezinta persoana fizica,firma sau alta entitate care acceseaza Site-ul si plaseaza o comanda;
 • "Bunuri si Servicii": orice serviciu sau produs prezentat pe Site, inclusiv cele mentionate in Comanda sau privitoare la felul cum acestea urmeaza a fi furnizate Cumparatorului de catre Vanzator;
 • "Specificatii": toate specificatiile,detalierea si descrierea Bunurilor si Serviciilor , inclusiv modul in care sunt precizate in Comanda;
 • "Comanda" : reprezinta documentul electronic considerat ca forma de comunicare intre Cumparator si Vanzator,prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Cumparatorului Bunuri si Servicii iar Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste bunuri si Servicii si sa efectueze plata acestora;
 • "Contract" : reprezinta Comanda Confirmata de catre Vanzator prin emiterea facturii fiscale. Incheierea Contractului nu are loc la plasarea sau emiterea de confirmare a Comenzii.
Prin accesarea, utilizarea sau cumpararea Bunurilor si Serviciilor prezentate pe Site va exprimati acceptul fata de dispozitiile prezentului document dar si a Politicii de Confidentialitate care este parte integranta din acesta.


Modificarea termenilor de utilizare a serviciilor


Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand Termenii si Conditiile, fara o notificare in prealabil sau fara precizarea motivelor,modificarile facute devenind obligatorii si cu efect imediat. Continuarea utilizarii,accesarii sau cumpararii Bunurilor si Serviciilor prezentate pe Site dupa modificarea prezentului document constituie acceptarea modificarilor realizate.


Drepturi de autor


Prin trimiterea imaginilor spre a fi prelucrate de noi, va asumati si declarati pe propria raspundere ca detineti drepturile de autor a imaginilor,sau permisiunea scrisa a proprietarului de a folosi imaginea sau imaginile respective. www.boyuletz.ro nu va fi responsabil sub nici o forma de eventualele litigii ce pot aparea in urma nerespectarii Legii dreptului de autor.

Intregul continut al Site-ului boyuletz.ro (baze de date, texte, imagini, logo, elemente grafice, concepte creative, etc) este proprietatea SC.BOYULETZ.SRL-D si este aparat de legile in vigoare pentru protectia Dreptului de Autor. Folosirea fara acordul proprietarului a oricaror elemente enumerate mai sus,se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.


Documente contractuale


In momentul plasarii unei Comenzi, Cumparatorul isi exprima acordul de a primi din partea Vanzatorului mesaje comerciale electronice si/sau prin intermediul telefonului.

Plasarea unei Comenzi pe Site va fi urmata de contactarea prin Email sau telefon, prin care este atestata plasarea Comenzii si faptul ca aceasta urmeaza a fi procesata de reprezentantii Vanzatorului . Acest Email precum si discutiile telefonice sau pe alte cai cu reprezentantii Vanzatorului, nu constituie acceptari ferme ale Comenzii si nu semnifica incheierea Contractului la distanta.

Expedierea prin Email din partea Vanzatorului a notificarii de livrare catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia, constituie momentul incheierii Contractului la distanta si implica acceptarea completa a Termenilor Comenzii.


Procedura de plasare a comenzii


Accesand www.boyuletz.ro, folosind meniul din header puteti naviga printre categoriile de produse si,de acolo, pe pagina individuala a fiecarui produs unde veti vedea mai multe informatii detaliate ( marime, culoare, stoc disponibil, tabel marimi, descrierea produsului, poze actualizate constant) . Dupa ce va decideti asupra unui produs dorit,de pe pagina respectivului produs trebuie sa selectati cantitatea prin butoanele de  "plus" / "minus" (cantitatea default este de un produs) si sa apasati pe butonul "Adauga in cos".

Dupa ce ati ales toate produsele si doriti sa plasati comanda mergeti in "Cosul de cumparaturi" -sectiune pe care o accesati din dreapta sus,dand click pe butonul corespunzator. De acolo veti putea revedea si actualiza lista produselor adaugate in cos, precum si cantitatea pe care ati selectat-o. Tot din "Cosul de cumparaturi" veti decide si metoda prin care doriti sa fie livrate produsele (livrare prin Urgent Curier, Posta Romana sau Curierat Prioripost ). Urmatorul pas, dupa ce apasati pe "Check" va fi cel legat de completarea detaliilor pentru facturare si livrare (nume, adresa, telefom, Email) . Dupa aceea apasati pe 'Confirma comanda"  pentru a revizui Comanda,produsele dorite, cantitatea lor,subtotalul,metoda de plata si plata finala. "Plaseaza comanda" va trimite la ultima confirmare pe care va trebui sa o faceti pentru a plasa comanda.

Toate preturile afisate pe Site sunt in Lei si contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport ,acestea vor fi trecute separat pe factura fiscala.

Conform legilor in vigoare, Comanda facuta pe acest Site se considera se considera un Contract intre Cumparator si SC.BOYULETZ.SRL-D si trebuie executata de ambele parti.

Aceasta inseamna ca SC. BOYULETZ .SRL-D se obliga sa livreze produsele comandate, iar Cumparatorul se obliga sa plateasca contravaloarea Comenzii.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe Site atunci cand consideram ca acest lucru este necesar. Comenzile facute in zilele lucratoare pana la ora 13.00, ora Romaniei se livreaza in maxim 48h.


Inregistrarea pe Site


Accesul la Bunurile si Serviciile Vanzatorului se face online, de pe computerul personal sau de pe un dispozitiv mobil de tipul tableta sau telefon prin creearea unui cont pe site-ul www.boyuletz.ro . Pentru a crea un cont este nevoie de o adresa de Email personala care va fi asociata contului dumneavoastra de pe Site si prin intermediul careia se va desfasura ulterior comunicarea cu Reprezentantii Vanzatorului.

Prin crearea acestui cont declarati ca datele furnizate de catre dumneavoastra prin intermediul formularului de inregistrare sunt corecte si complete, si acceptati ca sunteti raspunzator pentru activitatea desfasurata prin intermediul contului dumneavoastra.

Contul creat pe Site este personal, fiind interzisa utilizarea datelor de acces sau a contului altei persoane, fie temporar sau permanent. De asemenea, va obligati sa contactati de indata Reprezentantii Vanzatorului in cazul in care securitatea contului dumneavoastra a fost compromisa.


Metode de plata


Pentru orice comanda din Magazinul online www.boyuletz.ro puteti alege una din modalitatile de plata prezentate mai jos:

 • plata online prin card de credit / debit . Pentru a plati prin card, trebuie sa ai un  card valid si  sa introduci datele care ti se cer in formularul de plata.
Dupa efectuarea platii vei primi un Email de confirmare . Daca intampini probleme la inregistrarea platii cu cardul te rugam sa contactezi serviciu de Relatii Clienti al bancii care a emis cardul sau procesatorul de carduri.

 • plata ramburs la livrare . Daca doresti sa platesti numerar, la livrare vei achita contravaloarea comenzii tale direct curierului care iti va livra produsul sau la Oficiul Postal de unde ridicati coletul. In colet vei gasi factura fiscala si chitanta aferente Comenzii.
 • plata numerar la ridicarea coletului de la sediul nostru . Daca doresti sa achiti si sa ridici comanda de la sediul nostru te asteptam pe Calea Nationala nr21, et1, Botosani, tel / 0231 562 276.

Facturarea


Fiecare Comanda confirmata include specificatiile Bunurilor si Serviciilor, preturile, modalitatea si termenul de plata. 

Vanzatorul va emite Cumparatorului o factura fiscala corespunzatoare pentru Bunurile si Serviciile livrate, preturile tiparite fiind identice cu cele specificate in mesajul de confirmare a Comenzii.

Cumparatorul are obligatia de a furniza toate informatiile corecte si complete necesare emiterii facturii fiscale.


Livrarea


Vanzatorul se obliga sa expedize Cumparatorului produsele cuprinse in Comanda Finalizata respectand termenele de livrare stabilite si comunicate in momentul confirmarii Comenzii.

Pentru livrare va fi aplicat tariful aferent metodei de livrare alese, comunicat pe Site in momentul plasarii Comenzii.

Vanzatorul va ambala corespunzator produsele si le va expedia impreuna cu factura fiscala.

Cumparatorul trebuie sa notifice prin Email la sales@boyuletz.ro absenta facturii fiscale in termen de 24h de la receptionarea produselor, in caz contrar aceasta se considera furnizata.

In cazul in care coletele prezinta deteriorari vizibile la primire, recomandam Cumparatorului sa refuze primirea acestora si sa semnaleze imediat acest incident prin Email la sales@boyuletz.ro. Orice reclamatie ulterioara cu privire la aceste aspecte va fi nula si nu va fi luata in considerare.

Daca termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, Vanzatorul va anunta Cumparatorul si ii va comunica termenul estimat pentru finalizarea livrarii. In cazul in care noul termen de livrare nu va fi acceptat de catre  Cumparator, comanda va fi anulata.

Daca informatiile furnizate de catre Cumparator in legatura cu livrarea sunt incorecte sau incomplete, Vanzatorul nu garanteaza respectarea  termenelor de livrare . Daca in 24h Cumparatorul nu va corecta informatiile pentru a stabili un nou termen de livrare, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula Comanda.


Stergerea contului


Stergerea contului dumneavoastra de pe Site se poate realiza in una din urmatoarele situatii :

 • la solicitarea dumneavoastra, printr-un Email la office@boyuletz.ro;
 • de catre Vanzator, ca urmare a incalcarii de catre dumneavostra a dispozitiilor prezentului contract ;
 • de catre Vanzator, in caz de neutilizare de catre dumneavoastra a serviciilor Site-ului pe o perioada mai mare de 36 de luni.

Limitarea raspunderii


SC. BOYULETZ. SRL-D nu garanteaza disponibilitatea neintrerupta si lipsita de deficiente a Bunurilor si Serviciilor prezentate pe Site .

Niciuna dintre partile contractante nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale ( expedieri intarziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea , livrarea eronata / impartiala sau orice alt fel de probleme ), in cazul in care acestea sunt cauzate de evenimente de forta majora.

Prin forta majora se inteleg imprejurari care au aparut ca urmare a unor situatii, circumstante sau evenimente extraordinare, inevitabile, neprevazute sau orice alt act in afara controlului partilor si care este recunoscut de Lege ca fiind un caz de forta majora cum ar fi: cauze naturale  : seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, incendii naturale, inundatii, deversari de fluvii, surpari de teren, caderi de copaci , ninsori abundente sau alte conditii meteorologice nefavorabile bunei desfasurari , Cauze umane : stare de razboi, stare de asediu, etatizarea fortata ( trecerea in proprietatea statului ) ,revolutii, revolte, greve, etc.


Relatii cu clientii


Pentru informatii sau nelamuriri legate de functionarea sau continutul serviciilor Site-ului ne puteti contacta la :

 • Email : office@boyuletz.ro / sales@boyuletz.ro
 • Telefon : 0231 562 276. 
 • Mobil : 0749 978 659 / 0759 094 366

Dispozitii finale 


Ne rezervam dreptul de a modifica oricand Termenii si Conditiile,precum si orice modificari asupra Site-ului , fara o notificare in prealabil sau fara precizarea motivelor, modificarile facute devenind obligatorii si cu efect imediat.

Prezentul document este guvernat de Legislatia Romana aflata in vigoare. 

Termenii si Conditiile din acest document inlocuiesc alte intelegeri anterioare , scrise sau verbale, dintre partile amintite.

 

0231 562 276

 

Serviciul Relatii Clienti este deschis de luni pana vineri intre orele 09:00 - 18:00. Sambata intre 11:00 - 16:00.


CONTACT 

 

E-mail: office@boyuletz.ro / sales@boyuletz.ro.

Mobil: 0759 094 366 / 0749 978 659.

 

LIVRARE GRATUITA

 

La comenzile care depasesc 150 LEI ne ocupam noi de modalitatea de transport.