Transport gratuit la comenzile care trec de 150 de lei

A TREIA SEDINTA FOTO - DIN SPATELE CAMEREI

Postat de admin 09.01.2016 1 Comentarii

 

Nimanui nu-i place cand primeste un produs pe care il asteapta cu sufletul la gura si afla ca, de fapt, in fotografie era altceva. Si ca pretul e mai mare. Ca marimea nu se potriveste ori culoarea lui e cu totul alta. Ca de fapt ai cumparat altceva. Asa ca ne-am propus ca din 2016 sa facem fotografii tuturor tricourilor pe care le avem la boyuletz.ro. Am pus de inca o sedinta foto, a treia.

 

 

Desi satisfactia de la sfarsit se vede pe zambetul de pe fata, o sedinta foto nu e chiar floare la ureche. Rezultatul depinde de mai multi factori: modelul, fotograful, locul sau luminile. Cu un Iphone 4 am facut cateva fotografii sedintei de fotografie. Astea sunt doar cateva instantanee.

 

.

 

De fapt, partea cea mai grea a fost sa transportam echipamentul din masina la etajul al doilea. Restul a venit de la sine si pe aceasta cale ii multumim lui Ghenadie Prisacaru, cunoscut si sub numele de Time for Photo pe Facebook. De asemenea, dorim sa le multumim modelelor care au dat viata produselor noastre. Am facut fotografii pentru opt feluri de tricouri pentru femei: cateva modele de tricouri v-neck, cateva tri-blend, loose fit, dolman, cu maneca ¾ sau cu maneca lunga. Si pentru patru feluri de tricouri imprimate pentru barbati: classic fit, tri-blend, duo-blend, v-neck. Le avem pe toate pe boyuletz.ro!

 

1 Comentarii

Andrei:
11.05.2016, 03:30:59 PM, Www.dpat.ro
Raspunde

Fotografiile reale sunt o idee perfecta. Increderea clientilor in produsele comercializate in comertul online creste simtitor cand produsul are poze reale. Bravo.

Comenteaza

 

0231 562 276

 

Serviciul Relatii Clienti este deschis de luni pana vineri intre orele 09:00 - 18:00. Sambata intre 11:00 - 16:00.


CONTACT 

 

E-mail: office@boyuletz.ro / sales@boyuletz.ro.

Mobil: 0759 094 366 / 0749 978 659.

 

LIVRARE GRATUITA

 

La comenzile care depasesc 150 LEI ne ocupam noi de modalitatea de transport.